زوج های جوان باید مهارت های زندگی مشترک را بیاموزند .
به گزارش خبرگزاری پانا از سمنان، سرهنگ حسین پیوندی، با تشریح عملکرد 9 ماهه مشاوران و مددکاران اجتماعی پلیس در استان سمنان، بر نقش خدمات مشاوره ای در کاهش بسیاری از آسیب ها و معضلات اجتماعی به ویژه در حوزه خانواده، تاکید کرد.
وی خانواده را اصلی ترین نهاد اجتماعی و زیربنای جوامع و خاستگاه فرهنگ ها و تمدن ها معرفی و اضافه کرد: پرداختن به این زیربنای مقدس و بنیادین و حمایت از آن و هدایتش به جایگاهی واقعی و متعالی، همواره سبب اعتلای جوامع انسانی و غفلت از آن موجب دور شدن بشر از حیات حقیقی است.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان، به جایگاه والا و ارزشمند نهاد خانواده در دین مبین اسلام اشاره کرد و گفت: همه قوانین و مقررات و سفارش ها در جهت آسان کردن تشکیل خانواده، پاسداری از قداست آن و استواری روابط خانوادگی بر پایه حقوق و اخلاق اسلامی تنظیم شده است.
پیوندی یکی از جدی ترین تهدیدات خانواده های امروزی در کشور ما را طلاق عنوان کرد و افزود: طلاق به عنوان مسئله ای اجتماعی، مستلزم تبدیل شدن از یک «گرفتاری خصوصی» به مسئله عام اجتماعی است.
وی یکی از علل اصلی ایجاد اختلاف و درگیری و نهایتا طلاق در بین زوج های جوان، انتخاب نادرست و ناپایدار و نداشتن مهارت های زندگی است که با مراجعه به موقع به کارشناسان مشاوره می توان از تشدید اختلاف و فروپاشی خانواده جلوگیری کرد.
معاون اجتماعی فرماندهی اننتظامی استان با بیان اینکه هم اکنون 11 کارشناس مشاور و مددکار اجتماعی در مرکز مشاوره آرامش و دوایر مددکاری اجتماعی کلانتری های استان فعالیت می کنند، افزود: این مراکز با حفظ کرامت انسانی و رعایت اصل رازداری و با هدف تحکیم کانون خانواده، خدمات خود را ارائه می دهند.
پیوندی افزود: در 9 ماه سال جاری به سه هزار و 380 نفر از شهروندان در زمینه های خانوادگی، تربیتی، روان شناختی، حقوقی و انتظامی، روان سنجی و مددکاری اجتماعی بصورت رایگان خدمات مشاوره ای ارائه شد.
وی گفت: با تلاش تخصصی و پیگیرانه کارشناسان و مددکاران اجتماعی پلیس بالغ بر 900 پرونده قضائی به صلح و سازش انجامید و از چرخه رسیدگی انتظامی و قضائی خارج شد.
معاون اجتماعی فرماندهی اننتظامی استان ادامه داد: با حضور کارشناسان اجتماعی و مشاوران در سطح جامعه و برگزاری جلسات مشاوره فعال برای اقشار مختلف اجتماعی، در این مدت بیش از پنج هزار و 280 نفر خدمات مشاوره ای رایگان دریافت کردند.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان سمنان تقویت مراکز مشاوره و دوایر مددکاری اجتماعی کلانتری ها را بخشی از اولویت های نیروی انتظامی خواند و سرمایه گذاری در این حوزه و تربیت کارشناسان متخصص و متعهد را برای رسیدن به جامعه ای آرمانی و کاستن از امور انتظامی ضروری دانست.